Friskbagt
​hver morgen

Over 30
​forskellige brød

Forudbestilling
​af kager

Kagemand, wienerbrød, konditorkager og mange andre kager

Hos Konditoriet i Fjerritslev og Brovst nær Klim Strand har vi et af de største udvalg af hjemmelavede kager i byen, hvad enten det er skærekager med fyld, tørkager, snitter, flødekager, wienerbrød eller en kagemand til din fødselsdag.

Vi sætter en dyd i at sætte smagen og det gode håndværk i centrum, når vi bager og kan tilbyde vores kunder delikate, lækre og traditionelle kager og wienerbrød, hvorfor vi i butikken også fører mellem 60 og 70 forskellige slags kager.

Har du lyst til en kagemand, en hindbærsnitte, et honninghjerte, en spandauer med creme, en kage med mazarinbund, eller vil du blot prøve noget nyt? Så læg turen forbi vores butik på Søndergade. 

Vi bager altid efter egne opskrifter og sørger for kun at bage med de bedste ingredienser.

Konditorkager med sukkerprint til bryllup og fest

Hos os er det også muligt at bestille en konditorkage til enhver lejlighed.

Bestil blandt andet en fødselsdagskage i form af en kagemand, en bryllupskage, en kage til barnedåb, konfirmation eller andre festlige begivenheder.

Vores konditorkager bages med forskelligt fyld efter vores kunders ønsker og kan laves med marcipanovertræk og pynt, ligesom du også har mulighed for at sætte dit helt eget præg på kagen med et sukkerprint af et personligt motiv.

Vær opmærksom på, at en kagemand kan bestilles op til dagen før, og betalingen foregår, når den afhentes. Man kan få lige den mængde slik på, som man ønsker. Det er dog ikke muligt at komme med sit eget slik. Vi tilbyder også et marcipanbælte med tekst på, og der bruges typisk glasur eller smørcreme.

Kontakt os og bestil en kagemand eller en anden festkage

Du kan kontakte vores konditor på telefon 98 21 10 53 eller e-mail info@konditorietfjerritslev.dk, hvis du eksempelvis vil bestille en kagemand til din fødselsdag eller blot vil have mere information omkring vores forskellige slags kager.

BESTIL MORGENBRØD

BEMÆRK:

Bestilling skal ske med minimum tre dages varsel.

Ved specifikke ønsker ring til os.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Konditoriet

CVR: 21487597

Sociale medier

smiley-white
Find Smiley​

facebook-white
Facebook