Kagemand, wienerbrød, konditorkage
​og mange andre kager

Hos Konditoriet i Fjerritslev nær Klim Strand i Jammerbugt Kommune har vi et af de største udvalg af hjemmelavede kager i byen,
​hvad enten det er skærekager med fyld, tørkager, snitter, flødekager, wienerbrød eller en kagemand til din fødselsdag.​

Har du lyst til en kagemand, en hindbærsnitte, et honninghjerte, en spandauer med creme, en kage med mazarinbund, eller vil du blot prøve noget nyt? Så læg turen forbi vores butik på Søndergade.

Vi bager altid efter egne opskrifter og sørger for kun at bage med de bedste ingredienser.

Konditorkage med sukkerprint
​til bryllup og fest

Hos os er det også muligt at bestille en konditorkage til enhver lejlighed.

Bestil blandt andet en fødselsdagskage i form af en kagemand, en bryllupskage, en kage til barnedåb, konfirmation eller andre festlige begivenheder.

Vores konditorkager bages med forskelligt fyld efter vores kunders ønsker og kan laves med marcipanovertræk og pynt, ligesom du også har mulighed for at sætte dit helt eget præg på kagen med et sukkerprint af et personligt motiv.

Vær opmærksom på, at en kagemand kan bestilles op til dagen før, og betalingen foregår, når den afhentes. Man kan få lige den mængde slik på, som man ønsker. Det er dog ikke muligt at komme med sit eget slik. Vi tilbyder også et marcipanbælte med tekst på, og der bruges typisk glasur eller smørcreme.

Kontakt os og bestil en kagemand eller en anden festkage

Du kan kontakte vores bager og konditor på telefon 98 21 10 53, hvis du eksempelvis vil bestille en kagemand eller konditorkage til din fødselsdag, eller blot vil have mere information omkring vores forskellige slags kager.

Ved spørgsmål kan du også kontakte os på info@konditorietfjerritslev.dk, dog tager vi ikke imod bestillinger på e-mail. Vi svarer indenfor 1-2 dage.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Konditoriet

Søndergade 12, 9690 Fjerritslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 21487597

Kontaktoplysninger

​Telefon: 98 21 10 53

E-mail: info@konditorietfjerritslev.dk

​Vi står klar til at hjælpe dig!

Åbningstider

Mandag samt onsdag - fredag: 06.30 - 17:00

​Tirsdag: Lukket

Lørdag - søndag + helligdage: 06:00 - 16:00