ÅBNINGSTIDER

Mandag samt onsdag-fredag: kl. 06.30 -17
​Tirsdag: Lukket

Lørdag-søndag + helligdage: kl. 06-16

Friskbagt
​hver morgen

Over 30
​forskellige brød

Forudbestilling
​af kager

Fastfood: Brød, rundstykker og sandwich

Hos Konditoriet i Fjerritslev nær Klim Strand i Jammerbugt Kommune er vi glade for at kunne tilbyde vores daglige kunder over 30 forskellige brød hver morgen til morgenmad og til vores sunde fastfood i form af flutes og sandwiches.

Vi har alt fra almindelige franskbrød, sprøde italienske brød og det lækre vesterhavsbrød til det grove og lidt sundere fuldkornsbrød samt det populære stenalderbrød. Derudover tilbyder vi også sund fastfood i form af frisksmurte sandwich og flutes med fyld.

Alle vores brød er friskbagte fra ovnen hver morgen, så du kan komme forbi inden arbejde eller tage med hjem til avisen og morgenkaffen. Du har også mulighed for at forudbestille vores fastfood eller brød dagen i forvejen, så du er sikret, at dit yndlingsbrød er pakket og klart, når du lægger vejen forbi butikken på Søndergade. Kig også forbi ved frokosttid, hvor du kan købe en sund sandwich i vores bageri.

Lækre rundstykker og frisksmurte sandwich

Vores sortiment byder, udover fastfood, selvfølgelig også på lune rundstykker af enhver art.

Vi fører både traditionelle rundstykker og grovboller, såsom vores valnøddeboller og grovboller fra hærdeovnen.

Hos Konditoriet er det også muligt at købe lækre frisksmurte sandwich, enten som et sundt alternativ til fastfood til at tage med på farten, eller hvis den skal nydes i vores cafe. Alle sandwicher er smurt samme morgen på friskbagt brød direkte fra ovnen og kan også bestilles til afhentning eller levering til frokostordning.

Alle sandwhiches består af mayonnaise, dressing og salat, og derfra er det muligt at vælge mellem kylling, kødpålæg eller tun. Har du specielle ønsker, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os og bestil sund fastfood eller morgenbrød

Kontakt Konditoriet på telefonen 98 21 10 53, hvis du vil vide mere om vores fastfood, rundstykker og brød eller have mere information omkring vores frokostordning og bestillinger. 

Alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@konditorietfjerritslev.dk. Dog tager vi ikke imod bestillinger via e-mail. Vi svarer indenfor 1-2 dage. 

Konditoriet

CVR: 21487597

Sociale medier

smiley-white
Find Smiley​

facebook-white
Facebook