Brød, rundstykker og frisksmurte sandwich

Vi tilbyder mere end 30 forskellige brød!

Hos Konditoriet i Fjerritslev nær Klim Strand i Jammerbugt Kommune er vi og vores bager glade for at kunne tilbyde vores daglige kunder mere end 30 forskellige brød hver morgen til morgenmad ​eller til vores sunde mad i form af flutes og sandwich.

Vi har alt fra almindelige franskbrød, sprøde italienske brød og det lækre vesterhavsbrød til det grove og lidt sundere fuldkornsbrød samt det populære hærdebrød. Derudover tilbyder vi også sund fastfood i form af frisksmurte sandwich og flutes med fyld.

Alle vores brød er friskbagte fra ovnen hver morgen, så du kan komme forbi inden arbejde eller tage med hjem til avisen og morgenkaffen. Du har også mulighed for at forudbestille vores sandwich eller brød dagen i forvejen, så du er sikret, at dit yndlingsbrød er pakket og klart, når du lægger vejen forbi butikken på Søndergade. Kig også forbi ved frokosttid, hvor du kan købe en sund frisksmurt sandwich i vores bageri og samtidig købe en konditorkage med dig hjem.

Lækre rundstykker og frisksmurte sandwich

Vores sortiment byder selvfølgelig også på lune rundstykker af enhver art. Vi fører både traditionelle rundstykker og grovboller fra hærdeovnen.

Hos Konditoriet er det også muligt at købe lækre frisksmurte sandwich, enten som et sundt alternativ til fastfood til at tage med på farten, eller hvis den skal nydes i vores café. Alle sandwich er smurt samme morgen på friskbagt brød direkte fra ovnen og kan også bestilles til afhentning.


Alle vores sandwich består af mayonnaise, dressing og salat, og derfra er det muligt at vælge mellem kylling, kødpålæg eller æg. Har du specielle ønsker, er du velkommen til at kontakte os i forvejen.


Kontakt os og bestil sund fastfood eller morgenbrød

Kontakt Konditoriet på telefonen 98 21 10 53, hvis du vil vide mere om vores frisksmurte sandwich, rundstykker og brød eller have mere information om bestillinger.


Alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@konditorietfjerritslev.dk. Dog tager vi ikke imod bestillinger via e-mail. Vi svarer indenfor 1-2 dage.

Kontakt os og bestil sund fastfood eller morgenbrød

Kontakt Konditoriet på telefonen 98 21 10 53, hvis du vil vide mere om vores fastfood, rundstykker og brød eller have mere information omkring bestillinger.

Alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@konditorietfjerritslev.dk. Dog tager vi ikke imod bestillinger via e-mail. Vi svarer indenfor 1-2 dage.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Konditoriet

Søndergade 12, 9690 Fjerritslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 21487597

Kontaktoplysninger

​Telefon: 98 21 10 53

E-mail: info@konditorietfjerritslev.dk

​Vi står klar til at hjælpe dig!

Åbningstider

Mandag samt onsdag - fredag: 06.30 - 17:00

​Tirsdag: Lukket

Lørdag - søndag + helligdage: 06:00 - 16:00